1 מרתיחים את השמנת מתוקה על אש נמוכה עד שמצטמצמת לחצי.
2 מפזרים בתבנית מלח גס ומעל את עגבניות השרי. אופים בין שעתיים לשלוש בחום של 140-150 מעלות עד שהעגבנייה מאבדת את כל נוזליה.
3 טוחנים בבלנדר חלק מעגבניות השרי המיובשות, מוסיפים שמן זית, עד שמתקבל מרקם משחתי.
5 מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים זוקיני ועגבניות. מקפיצים דקה ומוסיפים שמנת מתוקה. מוסיפים כף פסטו עגבניות ומצמצמים.
6 מבשלים פסטה פפרדלה כשלוש דקות.
7 מעבירים את הפסטה למחבת, מערבבים.
אופן ההגשה:
מעבירים לצלחת מעל מפזרים תימין, פקאן מסוכר, פרמזן וקרעים של עלי בזיליקום.