אופן ההכנה:
בצק - שופכים את כל החומרים לקערת המיקסר ולשים במהירות בינונית 10 דק', לפי הצורך והמרקם של הבצק מוסיפים קמח או מים. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה - ערבעים דק'.
מלית בצל - חותכים את הבצלים לרצועות ומגרדים את הגבינות. שמים חמאה בסיר ומבשלים את הבצלים עד כדי השחמה קלה . מומלץ להוסיף קצת מלח שהבצל ישחרר נוזלים מוסיפים גם פלפל שחור ואגוז מוסקט. ברגע שהבצל מוכן מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב ולבסןף מוסיפים את העירית הקצוצה ומניחים לקירור. כשהבצק מוכן מרדדים אותו כמה וכמה פעמים עד לקבלת בצק אלסטי ונוח לעבודה. קורצים עיגולים וממלאים עם המלית.
מבשלים במים רטוחים עד שהם צפים. (אפשר להוסיף למים קצת מלח ושמן זית).
רוטב עגבניות - מגרדים את הבצל ואת השום מקלפים את העגבניות ומוציאים את הזרעים. את הבצל ואת השום מניכים בסיר עם שמן זית על אש קטנה. מוסיפים את העגבניות מלח ופלפל ומבשלים לצימצום הנוזלים. מוסיפים את החמאה והבזיליקום והרוטב מוכן
בתאבון