* בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה למידת אל דנטה
* בינתיים בסיר בינוני ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ עם העגבניות המיובשות.
כשהעגבניות ספגו את החמאה מוסיפים פלפל, מלח ,אגוז מוסקט ואת הבזיליקום ומערבבים מעט.
* לאחר שתי דקות מוסיפים את השמנת לסיר ומביאים לרתיחה קלה ומוסיפים קצת מגבינת הפרמזן ואת הגבינה הכחולה כדי להסמיך את השמנת
* כשהפסטה מוכנה במידת אל דנטה מסננים את המים מוסיפים לסיר עם השמנת ומערבבים עד שכל הפסטה מכוסה בשמנת ומבשלים כחמש דקות בלבד.
* כשהפסטה מוכנה מגישים בצלחת הגשה עגולה ומעל מוסיפים את גבינת הפרמזן וכמה עלי בזיליקום טריים.