1 בסיר בינוני מטגנים את הבצל עם חצי כוס שמן עד להזהבה. מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כעשר דקות על אש בינונית.
2. מוסיפים את הפתיתים ואת הנקניקיות, מערבבים היטב ומטגנים כשלוש דקות נוספות.
3. מוסיפים מים רותחים כמעט עד לכיסוי מלא של התבשיל, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מוכן (כחצי שעה).
4. מבשלים את הביצים בנפרד כעשר דקות עד שהן קשות, מקלפים ומוסיפים לתבשיל.
5. בינתיים בסיר קטן שמים את העגבנייה ואת הפלפל עם מעט שמן ומבשלים כעשר דקות.
6. מעבירים לבלנדר ומעבדים עד לקבלת קרם חלק. מעבירים את הקרם דרך מסננת.
7. במרכז צלחת ההגשה מסדרים שכבה דקה של הקרם ועליו עורמים את התבשיל. מניחים חצי ביצה ומגישים.