1 מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים קרים, ומערבבים עם מעט שמן, שלא תידבקנה אחת לשנייה. 2. מחממים את השמן בווק וכשהוא חם, מוסיפים את הג'ינג'ר, שום, בצלים ירוקים, פלפל אדום ובצלי שאלוט וחזה אווז לטיגון קצר. 3. מוסיפים את האפונה לטיגון של חצי דקה, ממליחים ומפלפלים מעט. 4. מוציאים את תערבות הירקות וחזה האווז לצלחת. 5. מוסיפים מעט שמן לווק, מחממים וכשהוא חם, מכניסים פנימה את האטריות לטיגון של דקה. 6. משיבים את תערובת הירקות וחזה האווז לווק עם האטריות ומערבבים. 7. מערבבים את חומרי הרוטב בקערית ומוסיפים לווק, מערבבים ומבשלים יחד עוד דקה. 8. מפזרים מעל חצי כוס עלי כוסברה טריים ואגוזי קשיו מסוכרים.