1 מבשלים את נתח הבשר בסיר עם מים כשעה וחצי. מוצאים את הנתח מהמים (שומרים אותם בצד) ומצננים טיפה. חותכים לפרוסות די עבות נגד כיוון הסיבים ואז מפוררים את הבשר עם הידיים לפי הסיבים.
2 מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר המפורר, מתבלים במלח ופלפל שחור (בשפע), מוסיפים כשתי מצקות ממי הבישול של הבשר ונותנים לנוזלים להצטמצם על אש גבוהה כ-5 דקות.
3 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.
4 להגשה מטפטפים מעט שמן זית, ואם במקרה במקרה יש לכם – מעט שמן כמהין.