המצרכים (6 מנות):
לציפוי העוף:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי הציפוי של העוף ומצפים את כל הנתחים. 2 מטגנים בסיר רחב את הבצלים עד הזהבה. 3 מוסיפים את העוף ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה. 4 מוסיפים לסיר את עגבניות השרי. 5 מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מביאים לרתיחה ומבשלים חצי שעה, עד שהעוף מוכן. טועמים את הרוטב וממליחים עוד, אם צריך. 6 שוברים את הספגטי לשניים ומוסיפים לסיר. מוסיפים עוד ככוס וחצי מים רותחים (חשוב שכל הספגטי יהיה מכוסה). 7 מבשלים עוד כחצי שעה, עד שהפסטה מוכנה והרוטב מצטמצם. אם צריך אפשר להוסיף עוד קצת מים רותחים. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם בתיאבון! |