1 חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ. 2. צורבים את קוביות הסלמון במחבת פסים במשך כ-2 דקות מכל צד ומניחים בצד. 3. מטגנים במחבת עם מעט שמן את השומשום, הפלפל חריף והג'ינג'ר, מוסיפים את קוביות הירקות ומקפיצים כשתי דקות נוספות. 4. מוסיפים את הפסטה ואת הסלמון הצרוב, מתבלים עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל חריף, סילאן ומקפיצים במשך כדקה נוספת עד לספיגת הטעמים. הצעת הגשה: מניחים את הכול בצלחת ולקישוט מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור ומזליפים מעט שמן שומשום מלמעלה.