
פסטה עגבניות וירוקים של חיים כהןאי אז, באחד הסגרים, חיים כהן צייד אותנו במתכון מעולה לפסטה קלילה שמתאים לנו בדיוק להיום![]() צילום: Marina Onokhina, ShutterStock |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים וחותכים את השום, וחותכים את העגבניות ל-4-6 פלחים (אם משתמשים בעגבניות שרי חוצים אותן). פורסים דק את הצ'ילי. 2אם משתמשים באפונה טרייה, מפרידים את האפונים מהקליפה ושומרים בצד את הקליפות. אם משתמשים באפונה קפואה רק שוטפים אותה מתחת לזרם מים. 3מחממים מחבת עם שמן זית, ומוסיפים את השום והצ'ילי. מוסיפים גם את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות. דולים את הקליפות החוצה. 4בינתיים מרתיחים סיר עם מי מלח לפסטה. 5חותכים את השעועית לחלקים באורך של הפסטה ומקלפים את הברוקולי. 6מוסיף למחבת את האפונה והשעועית הירוקה. 7כשהמים של הפסטה רותחים, מכניסים את הפסטה וגם את הברוקולי המקולף. מבשלים 9-11 דקות. 8מסננים ומוסיפים את הפסטה והברוקולי לתבשיל העגבניות. מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים עם פרמזן או פרנה פדנו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |