1 חותכים את הבצל והשום לקוביות.
2 שופכים רבע כוס שמן זית לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור דקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
3 כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הבשר. מועכים ומערבבים עד שכל הבשר הופך שחום.
4 מערבבים בכוס את רסק העגבניות, מעט מים, כפית מלח, חצי כפית פלפל וקמצוץ סוכר. שופכים לסיר ומערבבים.
5 מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהרוטב הופך לסמיך.
6 בינתיים, מבשלים את הספגטי על פי ההוראות היצרן ומערבבים לבסוף עם הרוטב.