לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מחממים תנור ל-180 מעלות. + מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים.
2 מכינים רוטב לבן (רויאל): טורפים במזלג שמנת, ביצים, מלח, פלפל ושום. שומרים כוס רוטב בצד ואת השאר מוסיפים למלית המנגולד ומערבבים.
3 מרכיבים את הלזניה ואופים: יוצקים 1/2 כוס מהרוטב הלבן ששמרנו לתבנית ומסדרים עלי לזניה. ומעליהם שליש מתערובת המנגולד. מפזרים מעט מוצרלה ופרמזן. מסדרים שכבה נוספת ומסיימים ברוטב לבן, צ'דר ופרמזן.
4 אופים 45 דקות או עד שפני הלזניה זהובים.
פתח הכל סגור הכל