1 מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים, מסננים ושומרים בצד.
2 מתיכים 25 גרם חמאה ומזהיבים בה את הבצלים (אפשר בפחות. זה אם אתם אוהבים שמן שמן). חשוב שיזהיבו ולא יהיו רק שקופים.
3 מכינים רוטב בשמל: מתיכים את החמאה הנותרת ומערבבים לתוכה את הקמח. ממשיכים לערבב במרץ כחצי דקה ואז יוצקים פנימה את החלב והשמנת. ממשיכים לערבב כל העת עד שהרוטב מסמיך (אבל לא מאוד). מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מערבבים היטב ומסירים מהאש. מערבבים פנימה כוס גבינה מגוררת.
4 מערבבים את הפסטה, הבצל והבשמל ויוצקים לתבנית פיירקס משומנת. זורים מעל את רבע כוס הגבינה הנותרת.
5 אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שמזהיב היטב.