1 לניוקי: מרתיחים חלב ומתבלים במלח ואגוז מוסקט, מוסיפים בהדרגה סולת ומערבבים שלוש דקות עד שהעיסה אחידה וסמיכה. מסירים מהאש ומוסיפים חלמונים וחמאה.
2. משטחים את בצק הסולת לעובי של ½ ס"מ ומצננים, כשהבצק מתקרר קורצים ממנו עיגולים זעירים - הניוקי.
3. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות
4. מפזרים גבינת פרמג'ן מגורדת על הניוקי 5ואופים בתנור החם חמש דקות עד להזהבה קלה.
5. מניחים את הניוקי בצלחת הגשה, מוזגים על כל מנה 2 כפות רוטב עגבניות, מפזרים חתיכות מוצרלה וגזיזי בזיליקום, מטפטפים שמן זית ומגישים.