1 מערבבים טוב את הביצים והקמח (עדיף במערבל או מעבד מזון, ולא ערבוב ידני).
2 כשהבצק אחיד, ממשיכים עוד זמן מה ללוש ביד ואז מתחילים לרדד. מעבירים את הבצק במכונת פסטה כך שעלי הבצק יהיו דקים יותר ויותר.
3 במקביל מחממים בסיר מעט שמן זית, עגבניות חתוכות לרבעים ומס' שיני שום שלמות. תוך זמן קצר יתחילו העגבניות להגיר נוזלים ולהתבשל.
4 כשרוטב העגבניות בסיר הופך נוזלי קורעים ביד את עלי הבצק לחתיכות לא אחידות, וזורקים לסיר הרוטב כדי שיתבשלו בתוך העגבניות.
5 תוך מס' דקות הפסטה מוכנה.
6 מגישים עם מוצרלה או אפונה עדינה מעל.