1 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים עגבניות שרי, רסק עגבניות, בזיליקום, עגבניות משומרות, מלח ופלפל וערבבים כשתי דקות.
עוד פסטות לשבועות
כל המתכונים לשבועות
עוגות גבינה
פסטה בסיר אחד, ענת אלישע | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 מוסיפים את הפסטה והמים הרותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר.
4 מבשלים 12-14 דקות (מדי פעם חשוב לערבב).
5 מוסיפים את גבינת המוצרלה, מכסים שוב את הסיר ומכבים את האש.
6 מחכים שהגבינה תותך ומגישים.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
בתיאבון!