1 ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת, מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד, מטגנים כ 5 דקות עד שמתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים שום, עגבניות מיובשות ופלפל חריף ומטגנים עוד 3-4 דקות.
2 מוסיפים את קוביות הסלמון למשך כ 2 דקות עד שצבען משתנה, מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד ומטגנים כדקה עד שהמנגולד מתרכך.
3 יוצקים יין, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה, מבשלים 1-2 דקות, מוסיפים את הפסטה ומערבבים דקה.
4 מגישים בליווי גבינת הפרמזן המגוררת.
5 שמרו קצת לחברים ולמשפחה. בתאבון!