1מועכים את הבטטות לפירה, בכוס מים רותחים ממיסים כף גדושה מרק עוף ומערבבים עם הפירה, ולאחר מכן מוסיפים את הרוטב עגבניות, ממיסים את החמאה עם הכפית דבש מוסיפים לפירה ומערבבים.
2 בסיר על אש קטנה מערבבים את השמנת עם הגבינת ריקוטה עד שהתערובת נהיית חלקה.
3 על תבנית משומנת מסדרים שכבת עלי לזנייה, ומעליה שכבה מהפירה בטטה מעל זה מפזרים את הבזיליקום והבצל ירוק קצוץ, מעל את שיכבת הגבינה והשמנת, מעל השמנת מפזרים את הזיתים השחורים ומעל מפזרים מעט פרמז'ן, חוזרים על אותה פעולה 2-3 פעמים עד שהתבנית מלאה, מכניסים לתנור שחומם כמה דקות מראש לחום 200 מעלות, ואופים כ20 דקות.