1 הבצק: שמים בקערת המיקסר את הקמח, המלח והביצה ומערבבים במהירות נמוכה עד שנוצרים פירורים. לשים את הפירורים לכדי בצק ומעבירים למקרר ל-10 דקות.
2 מחלקים את הבצק לשני חלקים, לשים כל חתיכה ומשטחים אותה מעט.
3 מכוונים את מכונת הפסטה לשלב 1 ומעבירים את הבצק במרדדת. חוזרים על הפעולה שלב אחרי שלב עד לשלב 7. מתקבלת יריעת בצק ארוכה ודקיקה.
4 המילוי: מקלפים את החציל, חותכים לטבעות ומטגנים. סופגים את עודפי השמן וחותכים לקוביות קטנות.
5 מפזרים את הפטרוזיליה על החציל.
6 מועכים את הגבינות ומוסיפים לתערובת החציל. טורפים ביצה ומוסיפים גם אותה (חשוב קודם לטרוף אותה ורק אז להוסיף לקערה, אחרת תצא לכם חביתה).
7 הרביולי: חורצים בבצק עיגולים. מסדרים פחות מכף מהמילוי על מחצית מהעיגולים, מרטיבים את השוליים במעט מים ומכסים במחצית השנייה.
8 מרתיחים מים ומבשלים את הרביולי עד שהם עולים למעלה. מניחים בצד.
9 חמאת המרווה: מניחים את כל החומרים במחבת ומציתים להבה גדולה ורחבה. מביאים לרתיחה ומנערים את המחבת עד שהרוטב מצטמצם ומתקבלת אמולסיה סמיכה המבעבעת בבועות גדולות.
10 הרכבת המנה: מעבירים את הרביולים לחמאת חמאת המרווה הרותחת ומנערים היטב אחורה וקדימה עד לקצה יכולת הצמצום של האמולסיה.
11 מעבירים בעזרת כף את הרביולים לקערות הגשה רדודות, 6 במנה, כשלרגליהם שלולית מרווה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!