1 במחבת חמה ומשומנת בחמאה, מאדים את הבצל, השום והאורגנו במשך שלוש דקות. מוסיפים את התרד ומאדים שלוש דקות נוספות. מקררים. 2. מערבים בקערה גבינת ריקוטה, פרמזן, ביצים, קמח ופירורי לחם. מוסיפים את התבלינים ותערובת התרד ומערבבים היטב. 3. צרים מהתערובת כדורים קטנים ופוחסים אותם מעט לצורה של זית. 4. מבשלים את הניוקי במי מלח 2-3 דקות עד שהם צפים. מוציאים ומסננים. 5. שמים במחבת רחבה את החמאה והמרווה ומטגנים יחד כשתי דקות. 6. מגישים את הניוקי בכלי רחב, יוצקים מעל את חמאת המרווה ומפזרים מעל גבינת פרמזן.