1 מתיכים את החמאה במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה יפה. מערבבים מדי פעם.
2 בינתיים שוטפים ומייבשים את הפטריות. קוצצים לחתיכות בגודל גרגרי שעועית בערך. כשהבצל הזהיב יפה, מוסיפים את הפטריות למחבת.
3 מערבבים ומטגנים עד שהפטריות גומרות להפריש את נוזליהן ואלה מתאדים (זה לוקח 7-8 דקות).
4 מוסיפים למחבת את השמנת והחלב. מערבבים היטב ומביאים אל סף רתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד חמש דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
5 מתבלים במלח, פלפל ומוסקט (לא להגזים עם הפלפל. הרוטב צריך להיות מתקתק). מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
6 מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים ומומלחים. מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים על אש קטנה כדקה, מעבירים לצלחות הגשה, זורים פטרוזיליה מלמעלה ומגישים, לצד פרמזן או קצ’קבל מגוררת, אל השולחן.