אז.....איך עושים טעים?
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (דיר באלאק אם לא)
2 במחבת חמה ממיסים חמאה ושמן זית ומוסיפים את בצלי השאלוט והשום ומאדים 3-4 דקות.
3 מוסיפים את הוורמוט ומצמצמים דקה. (את זה שלא שתינו הכוונה)
4 מוסיפים את השמנת מביאים לרתיחה קלה ומנמיכים את הלהבה.
5 מוסיפים את מי בישול הפסטה ואת האפונה ומצמצמים לדקה קלה.
6 מטבלים במלח פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט.
7 מורידים את הרוטב מהאש ומיד מעבירים את הפסטה החמה לסיר הרוטב ומערבים קלות.
8 מחלקים את הפסטה למנות ועל כל מנה מניחים חלמון 1 ומטבלים במלח ופלפל
בתאבון