המצרכים (4 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר את הקמחים, הביצים והמלח עד לקבלת פירורי בצק גדולים. מוציאים ולשים מעט ביד עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות. 2 מערבבים את הגבינות עד ליצירת מלית אחידה וממליחים. 3 מרדדים את הבצק, תחילה במערוך ואז במכונת פסטה. 4 קורצים מהבצק המרודד עיגולים ובמרכז כל אחד מניחים כדור מלית. סוגרים. 5 מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול, מכניסים את הרביולים ומבשלים כמה דקות. 6 שמים במעבד מזון את הבזיליקום, קצת צנוברים, מלח ושמן זית וטוחנים. 7 מחממים את השמנת במחבת ומוסיפים שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואת הפסטו בזיליקום. 8 מגישים את הרביולי עם הרוטב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|