1 מערבבים במיקסר את הקמחים, הביצים והמלח עד לקבלת פירורי בצק גדולים. מוציאים ולשים מעט ביד עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
2 מערבבים את הגבינות עד ליצירת מלית אחידה וממליחים.
3 מרדדים את הבצק, תחילה במערוך ואז במכונת פסטה.
4 קורצים מהבצק המרודד עיגולים ובמרכז כל אחד מניחים כדור מלית. סוגרים.
5 מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול, מכניסים את הרביולים ומבשלים כמה דקות.
6 שמים במעבד מזון את הבזיליקום, קצת צנוברים, מלח ושמן זית וטוחנים.
7 מחממים את השמנת במחבת ומוסיפים שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואת הפסטו בזיליקום.
8 מגישים את הרביולי עם הרוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!