1 ראשית, יש לחתוך את הקישואים לכל צורה שתרצו (אני הייתי יצירתית, חתכתי לקוביות קטנות, מלבנים, חצאי עיגול.. נחמד )
יש לחתוך את הבצל לרצועות, תקצצו את הפטרוזליה, השום והאורגנו.
2 חממו בסיר גדול שמן קוקוס (כן, סיר ! המטרה היא לבשל), הוסיפו את השעועית והאפונה וערבבו מידי פעם למשך 5 דק.
הוסיפו את כל שאר הירקות והתבלינים מלבד הבזיליקום.
המשיכו לבשל למשך 3 דק.
3 הוסיפו לסיר חצי מקרטון השמנת וערבבו עד שכל הירקות יהיו עטופים בנוזל.
לאחר מכן, הוסיפו את הפסטה ואת החצי הנותר של השמנת ערבבו והוסיפו את הבזיליקום, פלפל ומלח.
4 לאחר מספר טעימות, האם צריך עוד קצת פלפל או עוד קצת מלח...
המנה מוכנה (: