לנגב את הפטריות ולפרוס אותן לפרוסות. לטגן אותן בחמאה. להכין בשמל: בסיר קטן להמיס את החמאה על אש קטנה, כשנמסה, להוסיף את הקמח תוך כדי ערבוב עד שהעיסה נפרדת מדפנות הסיר. להוסיף את המרק החם, לגרד בנדיבות אגוז מוסקט, לערבב עד שמסמיך, להוריד מהאש.
לשים את הבשמל על הפטריות המטוגנות, להוסיף את השמנת להקצפה ולחמם מעט לפני בישול הפסטה. לבשל את הפטוציני בסיר גדול עם מי מלח, לסנן ולהוסיף לרוטב. לפזר אגוזי מלך ולהגיש .בתיאבון!