1 לשים יחד את כל מרכיבי הבצק ומניחים בצד.
2 קוצצים את הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מסננים את האספרגוס, חותכים אותו ומוסיפים לבצל לטיגון קל.
3 מוסיפים את השמנת ומבשלים יחד עד לסמיכות לא מלאה. מוסיפים את התבלינים ואת הקמח/קורנפלור. מכבים את האש, מערבבים ובמידה וזה סמיך מדי אפשרי להוסיף חלב כדי לדלל עד המצב הרצוי.
4 פותחים את הבצק על משטח מקומח בעזרת מערוך ומרדדים לעובי של 1-2 ס"מ (רצוי עם מכונת פסטה). קורצים מהבצק את ריבועי הרביולי.
5 מבשלים יחד את תפוח האדמה והבטטה עד לרכות, מועכים לפירה ומוסיפים לעיסה 1-2 כף מרוטב הבשמל. מערבבים וממלאים את הרביולי.
6 מרתיחים את הרביולי למספר דקות בסיר מים רותחים עם מעט מלח.
7 מגישים את הרביולי יחד עם רוטב הבשמל.