סלט פסטה מתקתקמתכון של סלט פסטה קצת אחר. המיונז מוסיף את הטעם המיוחד שלו ומחבר את כל המרכיבים ביחד למנת קיץ מוצלחת, בלי הרבה מאמץ
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים את הטונה מהשמן. 2 מערבבים בקערה טונה, מיונז, סלרי, אננס, פלפל שושקה ומלח. 3 מזלפים כמה טיפות שמן צ'ילי (לא חובה). 4 מוסיפים את הפסטה לקערה, מערבבים היטב ואוכלים. * מי שלא אוהב את השילוב המתוק יכול להחליף את האננס והסלרי באפונה וגזר. * אפשר להוסיף מלמעלה 150 גרם גבינת רוקפור מפוררת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|