בסיר מבשלים את הפסטה.
ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את השמן זית, מוסיפים את רצועות בצלי השאלוט ואת פרוסות הפטריות פורטבלה. מוסיפים את הפלפל, מלח, פפריקה והשום. מטגנים קלות ואז מוסיפים את נתחי הבשר והאפונה, סוגרים את נתחי הבשר ומבשלים לדרגת מדיום רייר.
כשהבשר בדרגת צלייה הנכונה מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את היין לבן ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקורנפלור עד לסמיכות הרוטב הרצויה ומבשלים עד שהבשר מגיע לדרגת צלייה הרצויה.
כשהבשר מוכן מוסיפים 50 גרם מהפרמז'ן ומערבבים היטב.
מגישים על גבי הפסטה עם פרמז'ן מעל.