1 ראשית, חותכים את כל הירקות.
2 נוסיף למחבת את השמן קוקוס ולאחר שיתחמם קלות, נוסיף את הקמח שקדים והמלח.
3 לאחר שקבלנו מראה פירורי , נוריד מהאש ונעביר לקערית קטנה.
4 באותה המחבת על אש גבוהה, נוסיף: שמן זית, שום ופתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.
5 נוסיף את הקישואים ונערבב יחד. אין צורך בבישול ארוך מאוד, המטרה היא ערבוב הקישואים עם החומרים וחימום המנה.
6 נוסיף מלח ופלפל, נטעם.. נתאהב, ונערבב שנית (:
7 נוריד מהאש, נסדר בקערה/ צלחת ומעל נפזר את פרורי השקדים שהכנו מראש.