1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול. 2. בינתיים, יוצקים את השמן לסיר גדול ומזהיבים בו את הבצל. 3. מוסיפים את קוביות הדלעת (או הדלורית) ומזהיבים. מוסיפים את השום ומטגנים אגב ערבוב עוד דקה. 4. מוסיפים את הערמונים החצויים והפטריות וממשיכים לטגן עד שהערמונים מקבלים צבע והפטריות גומרות להפריש את נוזליהן (כחמש דקות). 5. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים עוד שתי דקות, עד שהם מקבלים צבע ירוק כהה ומתחילים להפוך לפריכים. 6. מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. 7. מוסיפים את הפסטה המסוננת ומערבבים. אם חסרים נוזלים מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה (אבל הרוטב לא צריך להיות נוזלי מאוד). 8. מגישים לשולחן ומפזרים על כל מנה הרבה פרמזן וצנוברים.