מטגנים במחבת עם שמן זית וחמאה את השום. מוסיפים את קוביות הדלעת והברוקולי, מערבבים קלות במשך 8-10 דקות. מוסיפים את היין הלבן, מנמיכים את האש ונותנים לן להתאדות. מוסיפים את הערמונים והצנוברים ומתבלים במלח, פלפל, צ'ילי, אגוז מוסקט ומוסיפים את גבעול הרוזמרין. מוסיפים את השמנת המתוקה, מבשלים עד הסמכה. מוסיפים 50 גרם פרמזן. במקביל מבלשים את הפסטה לרמת אל דנטה. מוסיפים כף או שתיים של מי בישול הפסטה לרוטב. מעבירים את הפסטה המבושלת לאחר סינון לתערובת ומערבבים. בהגשה מפזרים פרמגי'נו רג'יאנו אמיתי. מומלץ להינות עם כוס יין לבן איטלקי משובח.
Buon Appetito!