אופן הכנה:
- מכינים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
הרוטב:
- מגרדים 3 שיני שום, מוסיפים חופן זיתים ומטגנים במעט שמן זית שחומם מראש.
- מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות ומים חמים. אם נוזלי מדיי מוסיפים עוד רסק עגבניות.
- מוסיפים עוד חופן זיתים שחורים, מלח, פלפל ופפריקה.
הבשר:
- מטגנים את הבצל עד להזהבה.
- קוצצים את הירק ואת 3 שיני שום הנותרות, ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומניחים להתבשל.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע