1 משרים את האטריות במים קרים 20 דקות. שופכים את המים וחותכים את האטריות במספריים לחתיכות קצרות. יוצקים על האטריות מים רותחים. משרים עוד 10 דקות עד רבע שעה. מנקזים את שארית המים.
2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי כדי לתבל את השמן. מוסיפים את הכרוב והגזר וכן את חתיכות העוף ומטגנים 2 דקות.
3 מזיזים את העוף והירקות לצד אחד של המחבת, ומטגנים את הביצים בחלק הפנוי. את החביתה שנוצרת מפוררים לפירורים.
4 מוסיפים למחבת את האטריות המרוככות והמנוקזות. בוחשים ומערבבים עם הבשר והביצים. יוצקים את רוטב הסויה, מיץ הלימון, הסוכר, מלח ופלפל לפי הטעם. מטגנים על חום גבוה דקה או שתיים עד שהכל מתחמם ומתערבב.
5 מוסיפים למחבת שעל האש את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים חצי דקה. מזלפים את 2 כפיות שמן השומשום.
6 מקשטים בעלי כוסברה טריים, בוטנים קצוצים ומשולשי לימון ירוק. מגישים חם.