מבשלים את הברוקולי (לא עד הסוף)
מכינים סיר עם מים לספגטי.
מכינים את הרוטב הלבן: מעמיסים את המחמאה יחד עם הבצל והפטריות. מוסיפים את הקמח עד לקבל צבע צהוב. מוסיפים את החלב ואת שמנת ואת הברוקולי.
מבאים לרתיחה , מחבאים את האש ומוסיפים את התבלינים (מלח, פלפל ואגוז מוסקת מגורד)
מכינים את הפסטה .
מגישים את הפסטה יחד עם הרוטב, מגרדים גבינה פרמזן טובה
בתאבון!!
אפשר גם לערבב את הפסטה עם הרוטב , לגרד גבינה פרמזן ומכניסים לתנור עד שהגבינה מוזהבת