1 חותכים את הדג ומניחים בשמן זית, מפזרים מעט מלח
2 במחבת בינונית מחממים כמחצית מכמות שמן זית ומניחים את נתחי הדג על הצד של העור.
3 מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-7 דקות, עד לדרגת עשייה מדיום.
4 בינתיים, במחבת גדולה מחממים את הפסטה לבישול
5 לאחר בישול הפסטה מסננים את המים
6 מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת מוסיפים שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
7 מוציאים את הדגים, מורידים את העור (הוא יורד מאוד בקלות) ומפוררים בעדינות לחתיכות גדולות ושוות על הפסטה.
8 מוסיפים את והבזיליקום. מתבלים בפלפל שחור, מתקנים מליחות אם צריך, מורידים מהאש
9לאחר מכן לוקחים את הבוטנים קולים אותן קלות על אש קטנה מוסיפים לפסטה
10מכינים רוטב אליולי ומוסיפים לפי החשק ובתאבון