1 ממסים חמאה ומטגנים את הזוקיני ,הפטריות והשום ( מוסיפים עוד חמאה עם המחבת התייבשה משומן). 2. מוסיפים 3/4 מכמות היין ומביאים לרתיחה, מצמצמים את הנוזלים. 3. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. 4. מתבלים תיבול חלקי בתבליני הרוטב ומוסיפים חצי מכמות הפרמזן. 5. מבשלים במשך 15 דקות על להבה נמוכה ומערבבים מדי פעם. 6. מוסיפים את יתרת הפרמזן, את עשבי התיבול , מערבבים , טועמים ומשפרים תיבול. 7. מכינים הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומערבבים עם הרוטב.