1 הבצק: שמים את הקמח והמלח בקערת המיקסר ומערבבים קלות. שוברים פנימה את הביצים. מפעילים את המיקסר ותוך שהוא מערבל מוסיפים את שמן הזית. כשמתקבל בצק רך ואחיד מעבירים אותו למקרר לרבע שעה.
2 מרדדים את הבצק (במכונת פסטה – על שלב 3), ויוצרים עיגולים בקוטר כ-15 ס"מ בעזרת כוס.
3 המילוי: טוחנים במעבד מזון את הבשר עם פטרוזיליה והבהרט. מניחים במרכז העיגול מטבע של גבינת עזים, ומעליו גבעה של בשר טלה בגובה כ-2 ס״מ. סוגרים ומהדקים באצבעות רטובות.
4 מרתיחים מים בסיר, מבשלים את הרביולי 4-6 דקות ומוציאים.
5 הרוטב: מטגנים את פטריות הפורטבלו במעט חמאה עד שהן משחימות. מוסיפים את השמנת, אגוז המוסקט והפרמזן. מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.
6 מניחים את הרביולי בצלחת, זולפים את הרוטב ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!