1 מכינים את בצק הפסטה: מערבבים את כל החומרים ביחד. לשים בקירור לחצי שעה.
2 מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.
3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה וקורצים מרובעים בגודל 3 ס"מ על 2 ס"מ.
4 ממלאים את העיגולים, מרטיבים המעט מים בקצוות וסוגרים את הרביולי.
5 מכינים את הרוטב: הרוטב: מחממים מחבת עם מעט שמן זית מוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש קטנה עוד 5 דקות כדי שהרוטב יסמיך.
6 מפזרים גבינת גאודה מעל להקרמה