לביסק-מבשלים את כל המרכיבים בסיר גדול למשך שעתיים,מועכים את הסרטנים היטב בסיר,טוחנים טחינה גסה ומסננים.מצמצמים לרוטב סמיך ומוסיפים שמנת מתוקה.
לקרם גבינה-מחממים שמנת ויוצקים על הגבינה,מערבבים היטב.
את דפי הלזניה שוברים לחתיכות גסות וחולטים במיים רותחים עם מעט מלח.את הפסטה מעבירים למחבת עם מעט שמן זית,מוסיפים את האספרגוסים ובשר הסרטנים ומקפיצים לכמה שניות.
להגשה-מניחים כף גדושה מהקרם גבינה במרכז צלחת,מניחים מעל את הפסטה ומזלפים ביסק בנדיבות.מניחים את חלמון השליו במרכז הפסטה.