מכינים את בצק הפסטה , מכסים בניילון נצמד ומכניסים למנוחה במקרר לפחות חצי שעה.
בזמן שהבצק נח במקרר מכינים את המלית: צולים פילה סלומון במחבת משני הצדדים (לשים לב שלא לצלות אותו יותר מידי על מנת שלא יתייבש!) . לאחר מכן מסירים את הדג מהעור ומפרקים את הדג לחתיכות קטנות.
- קוצצים 2 שיני שום, 7 עלי בזיליקום, 3 בצל ירוק , מוסיפים את נתחי הדג שפירקנו קודם , מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מוסיפים מעט גבינת מסקרפונה ומערבבים שוב.
- לאחר שהבצק נח במקרר, לשים אותו שוב ומרדדים במכונת פסטה עד לרמה 7 בעזרת כפית ממלאים מהמלית ומכינים את צורת הרביולי.
- הכנת הרוטב : קוצצים 3 שיני שום , מעט בזיליקום ובצל ירוק לפי הטעם, מקפיצים מעט במחבת ומוסיפים שמנת מתוקה ומתבלים. מוסיפים לרוטב את מה שנשאר מהמלית סלומון ומערבבים. כמה שניות לפני שהרוטב מוכן שמים את הרביולי במים רותחים ומגישים חם. בתיאבון!