אופן הכנת הרוטב: לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בשמן זית להוסיף את השום הקצוץ. להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות. להוסיף את רסק העגבניות. לבשל על אש קטנה. להוסיף חצילים חתוכים לקוביות. להוסיף מלח, פלפל, אורגנו ופטרוזיליה. לבשל על אש קטנה.
אופן הכנת הפסטה: להרתיח מים בסיר. להוסיף את הפסטה במים רתוחים. לבשל על אש בינונית ללא מכסה במשך 6-8 דקות. לבדוק שהפסטה מוכנה. לסנן.
להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולבשל מספר דקות על אש קטנה.