המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן 1 בסיר רחב מחממים ½ מכמות שמן הזית ומטגנים חצי מכמות הבשר תוך כדי ערבוב על אש חזקה, בערך 3 דקות או עד שהבשר מתפורר ומשחים מעט. 2 מוציאים את הבשר, מניחים בקערה בצד ובאותו הסיר משחימים את שאר בשר הטחון באופן זהה ושוב מוציאים. 3 מוסיפים לסיר את שמן הזית שנותר ואז את הבצל, הגזר, הסלרי והשום. מטגנים על להבה בינונית, עד שהם מתחילים להתרכך. 4 מוסיפים לסיר את הבשר המושחם והיין. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כ-20 דקות, עד שרוב היין מתאדה. 5 מוסיפים את הרסק העגבניות, העגבניות הקצוצות (המשומרות והטריות) וככוס מים עד לכיסוי כמעט מוחלט. 6 מבשלים לפחות 40 דקות על חום נמוך (עדיף שעה) ומערבבים כל כמה דקות, עד שהרוטב מסמיך והטעמים מתמזגים. 7 מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. 8 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, מחלקים לצלחות הגשה ומעל כל מנה יוצקים מהרוטב המוכן. מגישים מיד. |