1 משרים את אטריות האורז במים רותחים כ-1/2 שעה, עד לריכוך מוחלט.
2 שמים בווק 3 כפות שמן ומטגנים את השום, השאלוט והג'ינג'ר כ-2 דקות.
3 מוסיפים את האטריות המסוננות, ממשיכים לטגן כדקה ומעבירים לקערה.
4 מחממים בווק 3 כפות שמן נוספות ומוסיפים את הפלפל החריף והעוף. מטגנים תוך כדי ערבוב.
5 מוסיפים את הסוכר, חומץ האורז, רוטב הדגים, האטריות, הנבטים, הכוסברה והבצל הירוק, ואת החביתה היפנית, אם יש.
6 מוציאים לכלי הגשה ומפזרים מעל בוטנים קצוצים.
>> והנה המתכון של החמין של פרידה