קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות - כמה שיותר קטנות. קוצצים את הבשר והכבד כמה שיותר קטן. מחממים סיר עם שמן ומוסיפים ירקות לפי הקשיחות, קודם את השורשים, אחרי זה בשר ואז את היקרות הרכים. מוסיפים תבלינים לפי הטעם, רסק עגבניות ואת הכבד. מוסיפים חצי כוס מים לתוך התערובת. לבשל עד לקבלת רוטב אחיד- בין עשר לעשרים דק. במקביל לבשל את הפסטה בהתאם להוראות היצרן ( כתוב על כל אריזה).אחרי הבישול להוסיף חמאה לתוך הפסטה ולערבב. אם אתם שומרים כשרות אז ניתן להחליף בשמן זית. להוציא את הפסטה לצלחת ולשים את הרוטב מעל. בטאבון!