בסיר גדול עם מים רותחים מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה. בווק חם מניחים יחד חמאה, שמן זית ושום כתוש. לאחר כחצי דקה מוסיפים כפית בזיליקום יבש ועגבניות שרי תמר. מקפיצים על אש גבוהה. לאחר כדקה מוסיפים כפית מחית כמהין ויין לבן. מאדים ומוסיפים שמנת מתוקה. מניחים כדקה ומדללים בחלב. מתבלים במלח פלפל סוכר ומעט אגוז מוסקט. מצמצמים לרוטב סמיך. מסננים את הפסטה ומעבירים לרוטב. מבשלים יחד כחצי דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה. מגרדים פרמזן בנדיבות.