פשטידת פסטה עם פטריות וגבינה בולגריתהכירו את הפסטיצ'יו: חגיגה מבולגנת ושמחה של פסטה וגבינות
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
|
המצרכים :לתבנית מלבנית בגודל 25X35 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים את התבנית במעט שמן ומפזרים על התחתית פירורי לחם. 3 ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים שמן ובצל מטגנים כ-8 דקות להזהבה. מוסיפים שום ופטריות וממשיכים לטגן עוד כ-10 דקות עד שהפטריות מתחילות להגיר נוזלים. מעבירים למסננת ומצננים. 4 שמים בקערה גדולה פסטה, את תערובת הפטריות והבצל, עירית, שמנת מתוקה, ביצים, גבינה בולגרית מעודנת, גבינת צ'דר וגבינת קוטג', מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומפזרים מעל פרמזן. 5 אופים כ-45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה ומוצקה. מצננים מעט, פורסים ומגישים. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |