מבשלים פסטה 6-7 דק', מסננים, מקררים, בוזקים שמן.
מטגנים קוביות בצל ועשבי תיבול טריים (בזיליקום, טימין, אורגנו) בחמאה עד להזהבה, מוסיפים 2 שיני שום פרוסות, מזהיבים. מוסיפים 70 גר' קוביות סלמון מעושן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט. ממשיכים לטגן, מוסיפים 3 כפות יין לבן, מגרדים בעזרת כף עץ את כל המשקעים מהמחבת.
מוסיפים שמנת לבישול. מצמצמים עד הסמכה.
מוסיפים את הפסטה ומקפיצים עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
מוסיפים עלי תרד טריים, בהקפצה, לפני ההגשה.
אפשר לקשט בפרח סלמון מעושן ועלה תרד טרי.
מגרדים מעל פרמז'נו.