קוצצים את הירקות ומטגנים בשמן זית את הבצל, הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הגזר והשום עד שהבצל הופך לשקוף..
מוסיפים את העגבניות הטריות החתוכות ונותנים לזה להתבשל מעט.
במקביל מטגנים ומשחימים קלות את הבשר בקר ומתבלים עם מעט מלח, פלפל ושום.
מעבירים את הבשר לירקות , מוסיפים רבע כוס יין אדום ומביאים לסף רתיחה.. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים היטב.
מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה..
משאירים על אש נמוכה ומערבבים כל כ20 דק' למשך כשעתיים.
טעיםםם!