מחממים את שמן הבית במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך לשקוף. מוסיפים את הגזר, הסלרי, השום והפטריות ומטגנים כמה דקות ביחד. מוסיפים את הבשר ומערבבים עד שהבשר מתבשל ומתפורר. מוסיפים את היין ומערבבים הכל ביחד. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את הטימין, הרוזמרין, עלי הדפנה והבזיליקום, המלח והפלפל, מערבבים הכל ביחד ומבשלים ללא מכסה כחצי שעה עד שמתאדים הנוזלים והרוטב הופך לאדום עמוק וסמיך.
מבשלים פסטה מכל סוג, מגישים בצלחת ושופכים מעל את הרוטב.
בתאבון!