המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית. 2 שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים. 3 חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים. 4 מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים. 5 במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב. 6 מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|