1 מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית.
2 שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים.
3 חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים.
4 מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים.
5 במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב.
6 מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים.